Penhauzas šeimai

Viršutiniame Vilniaus daugiabučio aukšte esantis būstas užburia savo didžiuliu erdvės pojūčiu. Erdvios terasos, į senamiestį ir parką atsiveriantys vaizdai pro langus, skatina jaustis laisvai, nevaržomai, laimingai. Visa tai harmoningai pereina į interjerą. Jame atsikartoja dangaus, debesų, miško stilizuoti elementai – koridoriaus sienų apdailos vertikalūs tašeliai, dangaus kolorito akcentai, apvalūs šviestuvai. Protingos būsto sistemos atspindi šeimininkų šiuolaikišką požiūrį ir skatina energingą gyvenimo būdą. Jomis valdomas šildymas, apšvietimas, klimato kontrolė, užuolaidos, audio video sistema visame bute – užsakovas gai sukurti asmenines visumines scenas integruojant visus tuos elementus.

Metai:

2020

Projekto apimtis:

Keturių kambarių butas, 110 kv. m.

Projekto autorius:

Dalia Jovaišienė

Fotografas:

Andrius Stepankevičius